L'Handbol Sant Cugat busca l'èpica, però cau a casa el líder, el Bm La Roca

Els vermell-i-negres han capgira el resultat de la 1a part i han tingut opcions de guanyar els roquerols, però han acabat cedint en el tram final del partit

El masculí del Club Handbol Sant Cugat ha perdut 29 a 28 davant el Bm La Roca, el dissabte 20 de novembre, en un partit d'alt voltatge per a les posicions capdavanteres del grup D de la Primera Estatal. Els santcugatencs han remuntat les 3 dianes de desavantatge de la 1a part i han gaudit d'una última opció per buscar la igualada, però el partit ha acabat a favor dels locals.

Molta igualtat des del primer moment del partit (2 a 2), amb arribades per part dels dos equips. No obstant això, les errades ofensives dels visitants han permès als roquerols escapar-se en l'electrònic (7 a 3). Pau Ortega, amb 3 gols en 3 minuts, ha tornat a reenganxar als vermell-i-negres al partit (12 a 11), però els locals han ampliat de nou el marcador al pas pels vestidors (16 a 13).

En la represa, tot i la igualtat inicial, Jan Rof ha gaudit dels seus millors moments del partit, i amb un gran encert anotador, ha capgirat l'electrònic (21 a 22). A més, el CH Sant Cugat ha pogut mantenir-se en el partit fins als darrers 3 minuts (27 a 27). Tanmateix, 2 errades en atac han facilitat al Bm La Roca posar sorra per mig (29 a 27). En un intent d'èpica, els vermell-i-negres han gaudit d'una última possessió per igualar el partit quan restaven 10 segons, però no ha estat suficient per anotar un gol.

Dani Ariño, entrenador de l'Handbol Sant Cugat, analitza la derrota del seu equip: "Tot i el desavantatge de la primera part, ens hem reenganxat en el partit i hem tingut les nostres opcions, amb una gran defensa. Tanmateix, hem errat en accions puntuals i els rivals s'han endut el partit, no crec que hi hagi hagut res en concret que ens hagi penalitzat".

Amb tot, els santcugatencs sumen la seva 3a derrota de la temporada i cauen a la 4a posició de la competició, allunyant-se del lideratge a 4 punts, un lideratge que segueix en mans dels roquerols. En la pròxima jornada, l'equip rebrà la visita de l'Handbol Banyoles, el dissabte 27 de novembre a les 19:15 hores, amb l'objectiu de retrobar-se amb el triomf davant un equip de la part baixa. "No hi ha partits vers equips de la part baixa ni partits vers equips de la part alta, sinó partits complicats setmana rere setmana" ha afegit Ariño.