L'Handbol Sant Cugat desperta en la 2a part per vèncer vers l'Handbol Banyoles

Els vermell-i-negres segueixen en un gran estat de forma, després d'encadenar la seva 3a victòria consecutiva

Victòria treballada del masculí del Club Handbol Sant Cugat per 29 a 36 davant l'Handbol Banyoles, el dissabte 12 de novembre, en un partit en el qual s'ha decantat en la 2a part. Amb això, els santcugatencs aconsegueixen un triomf vital a domicili per seguir lluitant pel lideratge del grup D de la 1a Nacional.

Partit molt igualat el viscut en la primera part, i és que cap dels dos conjunts era capaç d'obrir una escletxa en el marcador. Els santcugatencs, liderats per Sergi Germán i Jan Rof, no eren capaços de marxar amb l'avantatge en el pas pels vestidors, i és que després dels 30 minuts inicials, l'electrònic reflectia un 13 a 13.

En la represa, però, els vermell-i-negres han pogut trencar el partit, i després d'un parcial inicial de 0 a 6, amb intervencions de mèrit del porter Pol Varela, han pogut obrir una escletxa en el marcador. Ja amb l'avantatge, els visitants han sabut controlar el ritme del partit per acabar imposant-se 29 a 37.

Dani Ariño, tècnic del CH Sant Cugat, ha destacat la importància de defensar bé per poder sumar victòries: "En la primera part ens ha costat, i tot i que en atac estàvem bé, en defensa no estàvem encertats. En la 2a part hem pogut sortir amb un parcial de 0 a 6 que ha estat determinant, i tot gràcies a una bona defensa, que ens ha permès córrer i jugar amb més comoditat".

Amb aquest triomf, el CH Sant Cugat encadena 3 victòries consecutives i segueix en la lluita pel lideratge. En la pròxima jornada, els vermell-i-negres rebran la visita del CH Sant Esteve Sesrovires, el diumenge 20 de novembre a les 18:30 hores.