L'Handbol Sant Cugat fa els deures a casa el Sant Martí Adrianenc i segueix invicte

Els vermell-i-negres, en un partit molt seriós defensivament, han pogut encadenar la segona victòria de la temporada

El masculí del Club Handbol Sant Cugat segueix contant els seus partits en victòries, i és que els vermell-i-negres han guanyat 27 a 36 a l'Handbol Sant Martí Adrianenc, el dissabte 24 de setembre. Els santcugatencs, que han anat per davant en el marcador durant tot el partit, han jugat un partit molt seriós en defensa, que els ha permès a poc a poc anar obrint escletxa en el marcador.

Així doncs, el CH Sant Cugat ha sortit amb les idees molt clares des del primer moment (2 a 5), i tot i que han vist com els locals igualaven de nou el partit, han fet un pas endavant en defensa per recuperar el seu avantatge (6 a 9). Els locals, però, no han defallit, i en un nou intent de mantenir-se en el partit (8 a 9), han fet que els vermell-i-negres despleguessin el seu millor joc, marxant al pas pels vestidors amb un 11 a 15, en una primera part en la qual Jan Rof i Guillem Pallarès han estat la referència ofensiva.

En la represa, el guió del partit s'ha mantingut similar (16 a 18). No obstant això, els vermell-i-negres han trobat la manera d'impedir les transicions locals, podent obrir a poc a poc una escletxa en el marcador. Així doncs, i encaixant només 9 dianes en 25 minuts, el CH Sant Cugat ha pogut dilapidar el partit, anotant Jordi Sancho 5 gols en aquesta segona meitat i vencent l'equip 27 a 36.

Dani Ariño, tècnic del CH Sant Cugat, assenyala que la victòria ha esdevingut gràcies a la bona defensa de l'equip: "En la primera part hem defensat prou bé, i tot i que en l'inici de la represa hem sortit una mica despistats, després hem estat molt sòlids al darrere, que ens han permès marxar en el marcador. Si estem bé darrere funcionem molt bé com equip".

Amb aquest triomf, els vermell-i-negres segueixen invictes en l'inici de la Primera Nacional, amb 2 victòries consecutives. En la pròxima jornada, el CH Sant Cugat rebrà la visita del CH Bordils, conjunt que suma 2 derrotes en la competició, el dissabte 1 d'octubre a les 19:15 hores. "Després de guanyar el primer partit teníem moltes ganes de demostrar que no era flor d'un dia. Són 2 punts que ens reforcen i contra el CH Bordils hem d'estar sòlids darrere per fer-nos forts a casa" ha sentenciat Ariño.