L'Handbol Sant Cugat fa els deures en els primers 40 minuts i segueix en fases d'ascens

Els vermell-i-negres han aconseguit una renda d'11 gols en els primers 40 minuts que els ha permès jugar amb comoditat el que restava de partit

Nova victòria pel masculí del Club Handbol Sant Cugat, i és que els vermell-i-negres han guanyat 31 a 37 a l'Handbol Terrassa, el diumenge 11 de desembre. Els visitants han jugat un partit molt rodó fins al minut 10 de la segona part, quan vencien d'11 gols, i ja en el tram final s'han relaxat, aconseguint un triomf que els deixa en la 2a posició de la classificació.

Des del xiulet inicia, els santcugatencs han sortit amb les idees molt clares sobre el terreny de joc. En aquest primer parcial, el porter Pol Varela s'ha mostrat colossal sota els pals, mentre que els visitants han aprofitat la velocitat d'Arnau Domingo i l'habilitat de Pau Ortega per marxar amb l'avantatge al pas pels vestidors (12 a 18).

En la segona part, el porter vermell-i-negre ha seguit mostrant un recital d'aturades, que ha permès als santcugatencs trencar el partit (12 a 23). El CH Sant Cugat s'ha relaxat en el tram final, una mica més del compte, i és que els egarencs s'han reenganxat en el partit (28 a 31), però finalment no els hi ha tremolat el pols als vermell-i-negres per guanyar el partit (31 a 37).

Dani Ariño, tècnic dels santcugatencs, destaca el bon treball que ha fet l'equip fins a l'equador de la 2a part: "Estem molt satisfets amb el triomf, perquè hem fet els deures en els primers 40 minuts, estant molt encertats tant en defensa com en atac. Al tram final, l'Handbol Terrassa ha buscat reenganxar-se a la desesperada, però en tot moment hem tingut el partit controlat".

Amb aquest triomf, l'equip retroba el camí de la victòria fora de casa i es manté en la 2a posició de la classificació, dins de les fases d'ascens, a només 1 punt del líder, el Bm. Granollers B. El pròxim enfrontament, el darrer del 2022, serà a casa vers el CH Sant Esteve de Palautordera, el dissabte 17 de desembre.