L'Handbol Sant Cugat goleja el cuer i ja somia amb les fases d'ascens

Els vermell-i-negres necessiten només 3 punts dels darrers 6 en jocs per consolidar-se en la 2a posició

El masculí del Club Handbol Sant Cugat va guanyar 22 a 40 a l'Handbol Poblenou, en un partit molt seriós dels vermell-i-negres, el dissabte 15 d'abril. Amb aquest triomf, els santcugatencs superen el primer escull per ser en les fases d'ascens, i és que tenen un avantatge de 3 punts quan resten només 3 jornades.

Des del xiulet inicial, els visitants van impregnar un ritme de joc elevat i van tenir el control del partit. A més, van saber castigar durament les errades dels rivals, amb un gran encert de Jordi Sancho i una actuació per emmarcar de Jordi Costa sota pals, marxant amb el 8 a 21 al pas pels vestidors. En la represa, i ja amb el partit vist per sentència, minuts pels jugadors menys habituals de l'Handbol Sant Cugat, els quals tampoc van desaprofitar l'oportunitat per seguir ampliant l'avantatge en el marcador, amb el definitiu 22 a 40.

Dani Ariño, entrenador del CH Sant Cugat, destacava la importància de sortir amb un ritme elevat des de l'inici del partit: "Sabíem que si sortíem amb un ritme molt alt des del xiulet inicial ells tindrien problemes, i així ha estat, i és que només ens han pogut aguantar els primers 10 minuts. Quan encaixes només 8 gols en la 1a part és complicat perdre, i em quedo que en cap moment hem perdut la intensitat".

Amb el triomf, els vermell-i-negres es mantenen en la 2a posició de la classificació, amb 3 punts d'avantatge vers l'OAR Gràcia Sabadell i el Bm. La Roca, immediats perseguidors. En la pròxima jornada, el CH Sant Cugat rebrà la visita de l'Handbol Terrassa, el dissabte 22 d'abril.