L’Handbol Sant Cugat guanya i ja és equip de Lliga Catalana

Les santcugatenques aconsegueixen un ascens històric en una temporada per emmarcar

L'equip femení de l'Handbol Sant Cugat ha guanyat per 30 a 29 davant l'Handbol Sant Quirze en el partit disputat la tarda del dissabte 27 d'abril al Pav 3 de la ZEM Rambla del Celler. Amb aquest resultat, les noies de Marc González han certificat l'ascens de categoria, i jugaran la temporada vinent a Lliga Catalana.

El duel era de màxima importància, ja que els dos equips s'estaven jugant l'ascens. L'Handbol Sant Cugat necessitava la victòria per certificar-ho matemàticament, i el Sant Quirze per seguir en la lluita. El públic de Sant Cugat ho sabia, i per això ha omplert el pavelló animant a les seves de principi a fi.

El partit ha començat amb una gran intensitat, i ha estat molt igualat durant tota la primera part, cap dels dos equips ha aconseguit obrir grans diferències al marcador. L'Handbol Sant Cugat ha marxat al descans amb un gol d'avantatge (15-14).

Penal decisiu

La segona part ha seguit una tònica molt similar a la primera, un partit d'un nivell molt alt, amb moltes anades i tornades, en el qual els dos equips han tingut les seves opcions de victòria. Les visitants s'han arribat a posar dos gols per davant, i ha estat en aquest moment quan ha aparegut la figura de Laura Vidal, portera de l'Handbol Sant Cugat, que ha aturat un penal que hauria significat la màxima diferència del partit per l'Handbol Sant Quirze. Les santcugatenques, però, han reaccionat a temps, ajudades per l'empenta del públic, i l'actuació de jugadores claus com Djuna Modrego, Júlia Ponce i Clàudia Ribó, i s'han acabat enduent el triomf per només un gol de diferència, 30-29.

En finalitzar el partit el Pav 3 s'ha convertit en una autèntica festa. Les jugadores i l'staff tècnic han celebrat la victòria i, sobretot, el premi que aquesta significava en forma d'ascens, amb el públic assistent, i s'han viscut escenes de molta emotivitat.

Aquest triomf culmina una temporada històrica en la qual les santcugatenques han certificat l'ascens de categoria quan encara resten dues jornades per jugar-se. Així doncs, el primer equip femení de l'Handbol Sant Cugat, jugarà la temporada que ve a Lliga Catalana, la màxima categoria de l'handbol català.