L’Handbol Sant Cugat guanya i segella el seu bitllet per les fases d’ascens

Els homes de Daniel Ariño derroten al Sant Martí Adrianenc i s'asseguren estar en la lluita per pujar de categoria

L'equip masculí de l'Handbol Sant Cugat ha guanyat per 38 a 43 a la pista del San Martí Adrianenc en el partit disputat aquest dissabte 20 d'abril. D'aquesta manera, els vermell-i-negres han certificat de manera matemàtica la seva presència a les fases d'ascens a Divisió d'Honor Plata , quan encara resten tres jornades pel final de la lliga regular.

Més info: L'Handbol Sant Cugat vol certificar la seva presència a les fases d'ascens

Els santcugatencs necessitaven sumar un punt per assegurar-se la plaça, però han sortit a jugar amb la intenció d'aconseguir-ne els dos que atorga la victòria. La primera part ha estat molt igualada, amb un continuo intercanvi de cops que ha mantingut el partit amb diferències màximes de tres gols, sempre favorables als de Sant Cugat. Finalment, el marcador amb el qual s'ha arribat al descans ha estat de 20-22.

La segona meitat ha mantingut una tònica similar a la de la primera i tot ha continuat molt frec a frec en els primers deu minuts, on el Sant Martí Adrianenc ha aconseguit inclús empatar (29-29). Però en aquest moment l'Handbol Sant Cugat ha posat una marxa més al seu joc, i ha obtingut un parcial de 6 gols a 1 (30-35), amb especial protagonisme per Jan Rof, que ha marcat tres dels gols. Els vermell -i-negres no han perdut ja en cap moment l'avantatge al marcador gracies, entre altres coses, a les dianes de Jordi Sancho, que ha tornat a ser el màxim anotador del partit amb 12 gols.

En els últims minuts el Sant Martí Adrianenc ha intentat retallar diferències, però els de Daniel Ariño han sabut gestionar bé el seu domini i s'han acabat imposant per 38 a 43.

En acabar el partit, els jugadors i l'staff tècnic de l'Handbol Sant Cugat han celebrat la seva classificació per les fases d'ascens. L'equip és ara mateix segon del seu grup amb 47 punts, un menys que el Mubak BM La Roca, líder de la competició.