L'Handbol Sant Cugat es proclama guanyador de la Copa Federació

Les vermell-i-negres guanyen la seva primera competició en la seva història, en un partit de tu a tu davant el CH Terrassa

El conjunt femení del Club Handbol Sant Cugat s'ha alçat vencedor de la final de la Copa Federació, després de vèncer 15 a 17 al Club Handbol Terrassa, el dissabte 12 de juny. Les vermell-i-negres aconseguien capgirar el marcador advers de la 1a part (7 a 6) i sumen el seu primer títol de la història del sènior femení.

El partit ha començat amb molt de respecte per part dels dos equips i amb grans intervencions de les dues porteres, i és que en el minut 10, el marcador encara reflectia el 2 a 2. No obstant això, les vermell-i-negres han començat a trobar espais i han pogut posar distància en el marcador (2 a 4). Quan restaven poc més de 5 minuts de la primera part, però, les egarenques han aconseguit capgirar l'electrònic (7 a 4), tot i que les santcugatenques han pogut reduir la distància (7 a 6) abans del pas pels vestidors.

En la represa, ambdós conjunts han sortit amb la intenció de desequilibrar la balança a favor seu (10 a 8), no obstant això, aquest inici fulgurant s'ha esvaït, i és que al minut 15 de la segona part, el resultat era de 12 a 10. Tot i això, mitjançant una defensa molt fèrria, les vermell-i-negres igualaven el partit (12 a 12) en el minut 19 i es mostraven superiors en el tram final, per sentenciar el partit amb el definitiu 15 a 17.

Les santcugatenques arribaven a la final, després d'acabar líders del grup A en la fase de grups, amb un balanç de 4 victòries (davant el CH Cerdanyola, el CH Terrassa, l'Handbol Esplugues i el CE Molins de Rei) i 1 derrota (contra ll'OAR Gracia Sabadell). A més, en les semifinals, les vermell-i-negres tombaven a l'Handbol Sant Quirze B per un resultat de 27 a 22.