Has jugat algun cop al Futbol Sala Sant Cugat? Doncs això t'interessa!

El Futbol Sala Sant Cugat rememora les seves quatre dècades d'èxits

En algun moment de la teva vida has jugat al Futbol Sala Sant Cugat? Doncs ara tens l'oportunitat de retrobar-te amb tots els teus excompanys d'equip en el sopar de germanor amb el qual l'entitat esportiva celebrarà el seu 40è aniversari


El Futbol Sala Sant Cugat rememorarà així les seves quatre dècades d'èxits amb un sopar en el qual es donaran cita jugadors, entrenadors i les diverses juntes directives que han format part de l'entitat durant tots aquests anys. 


El sopar, en el que hi hauran diverses sorpreses, se celebrarà el pròxim dissabte, 16 de juny, al restaurant Mas Janer, al carrer de Guadalajara, 14, a Mira-sol i et pots inscriure aquí.

Més activitats per commemorar els 40 anys!

Imatge d'arxiu del Futbol Sala Sant Cugat FOTO: Arxiu

A més i durant el mateix 16 de juny, s'organitzaran diverses activitats per celebrar aquests 40 anys amb un torneig familiar 3x3 de futbol sala i un torneig de pàdel.

Per fer-ho possible el club està demanant imatges a tots els membres que en algun moment de la seva vida han format part d'aquests 40 anys i que seran exposades a la presentació de la pròxima temporada 2018/19. Per rebre més informació sobre aquesta petició podeu enviar un e-mail a: 40aniversarifutbolsala@gmail.com, indicant el vostre correu electrònic o a la seu de l'entitat, ubicada a La Guinardera cada dilluns de les 19.30 a les 21.30 h.

 
Comentaris

Destaquem