Heras, del Club Tennis Natació Sant Cugat, campiona de Catalunya en individual i dobles

La jugadora alevina es va alçar campiona en les dues modalitats i va acabar subcampiona en el dobles mix

Natalia Heras, del Club Tennis Natació Sant Cugat, es va adjudicar el Campionat de Catalunya de tennis aleví, el diumenge 6 de febrer, tant en la categoria individual com en la de dobles. Així doncs, Heras és la primera jugadora del club santcugatenc en assolir aquesta fita.

La tennista arribava al català com a cap de sèrie número 3 de la categoria individual, aconseguint alçar-se victoriosa després de guanyar 6 a 0 i 7 a 6 a Judit Pla. En el cas dels dobles, Heras va fer parella amb Liliana Chetry i van guanyar 7 a 6 i 6 a 2 a la dupla formada per Julia Sureda i Liliana López. Finalment, en la categoria de dobles mix, la jugadora del CTN Sant Cugat va assolir un meritori subcampionat amb Carlos Marín, després de perdre la final 6 a 6, 2 a 6 i 10 a 7 vers la parella formada per Marc Castellví i Susana Pujol.