Hoquei herba: el Junior masculí cau eliminat i el femení accedeix a les semifinals de Copa

El masculí ha caigut en els quarts de la Copa del Rei contra el Barça; el femení accedeix a semifinals de la Copa de la Reina en guanyar a la Complutense

Sort dispar pels equips masculí i femení del Junior FC d'hoquei herba en la Copa del Rei i la Copa de la Reina, respectivament. Els jugadors d'Oriol Torras han caigut eliminats en els quarts de final després de perdre davant del Futbol Club Barcelona (4 -1); mentre que les jugadores de Marcel Malgosa s'han classificat per a les semifinals en vèncer a la Complutense per 2 - 1.

El Junior DHM a semifinals

L'equip femení del Junior FC d'hoquei herba jugarà les semifinals de la Copa de la Reina el dissabte, 12 de desembre, a les 10.30 h, davant del Terrassa. Per aconseguir-ho, però, han hagut de superar primer l'esglaó dels quarts de final, guanyant a la Complutense per 2 - 1, amb gols d'Andrea Alonso i Júlia Strappato.

Les santcugatenques s'han avançat en el marcador en el minut 6 de partit, però la Complutense ha empatat de penal-córner poc abans del descans. I un altre penal-córner és el que ha aprofitat el Junior, a través de Júlia Strappato, per col·locar el 2 - 1 definitiu en el tercer quart.

Alegria entre les jugadores del Junior DHF. FOTO: RFEH

El Junior DHM cau en els quarts

L'equip masculí no ha estat tant encertat, i s'ha topat amb el bitllet de tornada a casa tot just en els quarts de final de la Copa del Rei, ronda que no ha pogut superar en caure 4 - 1 davant del Futbol Club Barcelona, que ha comandat durant tot el partit el marcador i ha estat capaç de sentenciar amb 3 gols en el tercer quart, situant-se 4 - 0.

El Junior només ha pogut maquillar el marcador amb el 4 - 1 definitiu, obra de Frank di Mercurio.