L'Hoquei Valldoreix acomiada la temporada amb una jornada festiva

En la Festa de l'Hoquei van estar convidats l'Entitat Esportiva Vacarisses, el Sitges Hockey Club i el Sarrià Hockey Club

El Club Hoquei Valldoreix va reunir a la seva família per posar punt final a la temporada en la Festa de l'Hoquei, una celebració que va tenir lloc el divendres 31 de maig al Club Esportiu Valldoreix. En una jornada amb l'objectiu d'impulsar la pràctica de l'hoquei herba entre els més petits, el club amfitrió va estar acompanyat per l'Entitat Esportiva Vacarisses, el Sitges Hockey Club i el Sarrià Hockey Club, aglutinant així una trentena d'esportistes.

Amb això, Carlos Tost, president del Club Hoquei Valldoreix, ha valorat positivament la Festa de l'Hoquei i ha explicat que el club segueix treballant per poder créixer: "Fem una valoració molt positiva de la jornada, i és que els infants han pogut gaudir i competir amb altres clubs. Ja estem treballant de cara a la pròxima temporada per consolidar les nostres categories i poder donar l'oportunitat a més infants d'entre 4 i 11 anys de poder-se iniciar en el món de l'hoquei d'una manera amena i didàctica".

Pel que fa a la part esportiva, en categoria escola i prebenjamí es van jugar dos partits amistosos entre el Sarrià HC i el Club Hoquei Valldoreix. En el cas de la categoria benjamina, va tenir lloc un triangular entre el Sitges HC, l'EE Vacarisses i el CH Valldoreix.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem