Horst Wein: "Un bon entrenador no ensenya res a cap jugador. Els hi pregunta com ho farien"

El prestigiós i estudiós del futbol santcugatenc ha ofert un clínic pràctic a més d'una desena d'entrenadors de les categories prebenjamí, benjamí i aleví (futbol 7) de la secció de futbol del Junior FC

Horst Wein, formador de formadors, com ell mateix es defineix, ha impartit aquest dijous, 17 d'octubre, a la tarda, al Junior FC, durant dues hores, un clínic a més d'una desena d'entrenadors de les categories prebenjamí, benjamí i aleví (futbol 7) de la secció de futbol del Junior FC. El prestigiós i estudiós del futbol Horst Wein ha dirigit una interessant sessió formativa pràctica amb jugadors alevins del club esportiu de Sant Cugat, sota l'atenta mirada dels tècnics, a qui constanment els ha anat detallant el perquè de cada acció. Els ha proposat diferents tipus de metodologia amb diferents exercicis formatius i ha destacat la importancia "de la presa de decisions per part dels jugadors" i el fet que "els exercicis neixen per necessitat". "Un bon entrenador no ensenya res a cap jugador. Els hi pregunta com ho farien", ha assegurat.

El santcugatenc Horst Wein, amb una àmplia experiència en la formació de tècnics, ha fet un munt de clínics i ha ensenyat a més d'11.000 nens de tot el món. Ha escrit 38 llibres.

Amb aquest clínic, la secció de futbol del Junior FC té com a principal objectiu la formació contínua dels seus entrenadors, i que coneguin diferents mètodes d'entrenament.

 
Comentaris

Destaquem