III fase final de la Copa d'Espanya de Gimnàstica Estètica de Grup a Sant Cugat

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat Esportiu va participar amb 4 conjunts, dels quals 3 d'ells van pujar al podi durant la fase final

Els dies 16 i 17 de juny s'ha disputat a Sant Cugat la III fase final de la Copa d'Espanya de Gimnàstica Estètica de Grup en 5 categories diferents. En ella, han participat 450 gimnastes de 26 clubs d'Espanya, provinents de Catalunya, la Regió de Múrcia, MadridGalícia, Aragó i la Comunitat Valenciana. El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat Esportiu ha estat present amb 4 conjunts diferents, faltant només en la categoria sènior.


La final va començar amb la jornada matinal el dissabte 16 de juny amb la competició de la categoria infantil (entre els 8 i 14 anys), celebrada de 10.00h a 13.30h. En el torn de tarda, va ser el moment per a les categories juvenil i sènior, de 17.30h a 20.00h. El diumenge 17 de juny es van disputar les finals de totes les categories i la corresponent entrega de premis.


En la categoria de les més petites, infantil 8-10, les santcugatenques van quedar en una 3a posició de 7 equips que hi participaven, sortint victoriós el Club Rítmica Barcelona. No obstant això, en la classificació general, l'Asociación Rítmica Cartagena va assolir la primera plaça després del primer lloc en la fase I (Sagunto) i en la fase II (Lorca).


Mateixa tercera posició per a les gimnastes santcugatenques de la categoria infantil 10-12, però en una categoria en la qual van participar 10 clubs i es va proclamar vencedor el Club Rítmica Barcelona. En l'última categoria infantil, infantil 12-14, el club santcugatenc va quedar en última posició dels 7 conjunts inscrits, sortint com a primer classificat de la tercera fase final el Club Gimnasia San Antón Cartagena.


Finalment, el conjunt de Sant Cugat que va participar en la categoria junior va acabar tercer en la fase final, en la qual van competir 8 clubs diferents. En aquesta categoria, el Club Rítmica Barcelona va quedar en primera posició en l'última fase final. No obstant això, en la classificació general, l'Asociación Rítmica Cartagena es va imposar, després de quedar primer en les dues anteriors fases i haver certificat un segon lloc aquest cap de setmana.


En la categoria sènior, categoria en la qual no va participar el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat Esportiu, les vencedores del cap de setmana i de la fase final han estat les gimnastes de l'Asociación Rítmica Cartagena, després de vèncer també en les dues anteriors fases finals.

 
Comentaris

Destaquem