Isaias Artigas es penja la medalla d'or en el Campionat d'Espanya d'Atletisme Indoor

El Club Muntanyenc Sant Cugat va aconseguir 4 medalles en l'Estatal en pista coberta en la categoria sub-18

El Club Muntanyenc Sant Cugat segueix ampliant els seus èxits en pista coberta, i és que en el Campionat d'Espanya d'Atletisme sub-18, la secció d'atletisme del club es va endur 4 medalles. Celebrat a Salamanca entre el dissabte 11 i el diumenge 12 de març, el Club Muntanyenc va aconseguir 1 or, 2 plates i 1 bronze en aquesta competició.

Amb això, el gran protagonista del Club Muntanyenc Sant Cugat va ser Isaias Artigas, el qual va acabar en la 1a posició amb un temps de 21.57 segons, sent rècord del Campionat. Prèviament, el santcugatenc havia acabat líder de la seva semifinal (21.82 segons) i de la seva eliminatòria (22.16 segons).

Un altre nom propi del Club Muntanyenc Sant Cugat va ser Elda Romeva, i és que l'especialista en salts va obtenir 2 medalles. Amb això, Romeva es penjava la medalla de plata en la categoria de triple salt (amb una marca de 12.29 metres) i pujava al 3r graó del podi en el salt de longitud (amb un salt de 5.71 metres). Finalment, la velocista Paula Rodríguez era medalla de plata en la prova dels 60 metres tanques, amb un temps de 8.43 segons. En les semifinals, Rodríguez guanyava la seva carrera amb una marca de 8.42, mentre que en la seva eliminatòria ho feia amb un temps de 8.44 segons.