L'ITF Junior del CE Valldoreix tornarà a reunir talent i esforç en la 2a edició

Les pistes del club valldoreixenc seran escenari d'aquest torneig internacional junior en categoria masculina, femenina i dobles

El Club Esportiu Valldoreix serà escenari de la 2a edició de l'ITF World Tennis Tour Junior, una prova del circuit mundial juvenil de la Federació Internacional de Tennis per a jugadors de la categoria sub-18 en la qual participaran tenistes d'arreu del món. Amb això, entre el diumenge 31 de juliol i el dissabte 6 d'agost, el club valldoreixenc reunirà els millors tennistes junior per buscar el relleu a Pau Bosch (Espanya) i Lucie Pawlak (França), vencedors de la 1a edició.

Aquesta 2a edició l'ITF World Tennis Tour Junior tornarà a ser de la categoria 5, la més baixa a escala internacional, i es podrà participar en individual com dobles, tant masculí com femení. Durant els primers dies de la competició, 32 tenistes buscaran fer-se amb un dels 4 bitllets que donaran pas al quadre principal, en el qual ja estaran classificats els 28 que tinguin la puntuació més alta en el rànquing mundial junior. En el cas de dobles, no hi haurà fase prèvia i 16 duples competiran en el quadre final.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem