Izan Muñoz i Niran Carretero guanyen el 4t Torneig de Tennis Taula per a No Federats

La competició forma part de les activitats organitzades en motiu de la Diada de la UESC

Els tres primers classificats de la categoria aleví-infantil. FOTO: Cedida Els tres primers classificats de la categoria aleví-infantil. FOTO: Cedida
Els palistes Izan Muñoz, en la categoria benjamí, i Niran Carretero, en la categoria aleví-infantil, han estat els vencedors de la quarta edició del Torneig de Tennis Taula per a No Federats que ha organitzat la secció de tennis de taula de la UE Sant Cugat, aquest diumenge 15 de juny. Muñoz s'ha imposat a la final benjamí a Pau Deusedes per 3 sets a 1, mentre que Niran Carretero ha superat en una emocionant final a Gabriel Oliveras per 3 sets a 2 (11-9 en el cinquè set). La participació total ha estat de 27 jugadors, 12 en la categoria benjamí i 15 en la categoria aleví-infantil.

Aquest és el segon torneig per a no federats que organitza la UE Sant Cugat aquesta temporada –el primer es va organitzar al mes de setembre–, i és la primera vegada que s'inclou en els actes programats a la Diada de la UESC. A part dels trofeus que s'han lliurat als participants, els dos primers classificats han estat obsequiats amb una setmana d'estada gratuita a les escoles d'estiu que organitza la secció durant el mes de juliol.

 
Comentaris

Destaquem