Ja hi ha data per a inscriure's a la 20a edició de la Sant Silvestre

A partir del 10 de setembre, els participants de la Sant Silvestre, organitzada pel Club Atlètic Barcelonès, podran inscriure's per a la cursa de 10 km disputada al 31 de desembre.

La 20a edició de la cursa de Sant Silvestre, disputada la tarda del 31 de desembre, ja té data per a començar a fer les inscripcions: el 10 de setembre. Amb això, la cursa de 10 quilòmetres serà l'última activitat del programa Ciutat Europea de l'Esport.


Les inscripcions es podran fer per on-line i, a partir de l'1 de novembre, presencialment a l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom. El preu de la inscripció serà de 16€ per participant amb xip propi i de 18€ per participant sense xip propi.


Els premis seran pels 13 millors classificats de la classificació general d'homes i dones, els guanyadors locals tant masculí i femení i els 3 primers classificats per categoria, també masculí i femení. Amb això, l'entrega de premis es realitzarà l'11 de gener les 19h a l'Ajuntament. A més, com en els darrers anys, hi haurà un concurs de disfresses.

 
Comentaris

Destaquem