Jaël Bestué, l’atleta que vol assolir un bitllet olímpic des de casa

Amb l'aturada pel confinament del coronavirus, Jaël Besué continua entrenant des de casa amb la intenció d'estar al màxim nivell en la represa per lluitar per una plaça als Jocs Olímpics

La velocista santcugatenca Jaël Bestué, atleta del FC Barcelona, segueix amb la seva preparació física per a la represa de l'activitat normal. Amb entrenaments diaris des de casa, Bestué busca maneres d'adaptar la seva rutina a la situació actual per mantenir-se en forma per quan torni la normalitat.

"Com a velocista és difícil. Estic acostumada a fer sortides amb tacs i exercicis de velocitat. Ara, en el meu pis faig sessions de força i musculatura", apunta Jaël Bestué amb el canvi d'hàbits. "És molt difícil de reproduir els entrenaments que feia, ja que no puc fer velocitat, així que em lligo a una corda estàtica per simular-ho".

Tot i continuar diàriament amb els seus entrenaments, la santcugatenca es mostra una mica contrariada. "Han anul·lat totes les competicions per les quals m'estava preparant, així que estic mantenint la forma sense tenir cap objectiu", comenta Jaël Bestué en relació amb l'ajornament dels Jocs Mediterranis i de la cancel·lació de totes les competicions nacionals. 

L'atleta blaugrana, a més, estava intentat assolir una plaça pels Jocs Olímpics de Tòquio, recentment ajornats el 2021. "La suspensió dels Jocs Olímpics ha estat un benefici pels que encara no teníem bitllet. La marca mínima per entrar és molt difícil d'assolir, així que les meves esperances són entrar per punts, uns punts que haguessin estat impossible amb totes les competicions suspeses". 

Hàbits saludables i ment relaxada

Un altre dels aspectes que preocupa a Jaël Bestúe és el tema alimentari. "Segueixo una dieta, però en estar a casa tinc més pressió de voler menjar alguna cosa". D'altra banda, la santcugatenca apunta que manté un contacte directe amb el seu tècnic Ricardo Díeguez "Panter" i ha rebut recomanacions des del CAR de Sant Cugat i suport per si necessites parlar amb algun psicòleg esportiu. 

Amb tot, Bestué confia que passi de pressa tot i anima a la gent a mantenir-se optimistes: "És un bon moment per descansar i fer les coses que a un més li agraden. Esperarem pacientment i mirarem la part positiva".

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper

 
Comentaris

Destaquem