Jael Bestué, campiona d’Espanya cadet de 60 metres

L’atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat s’imposa a la final amb un temps de 7 segons i 69 centèsimes, la seva millor marca personal

L’atleta del Club Muntanyenc Jael Bestué s’ha proclamat campiona d’Espanya en pista coberta en la prova de 60 metres llisos. La santcugatenca ha aconseguit batre la seva millor marca personal a la final (ara 7 segons, 69 centèsimes), que ha tingut lloc aquest diumenge a Sabadell. Bestué ja va quedar campiona de Catalunya, la setmana pasada, amb un rècord dels campionats, 7 segons i 76 centèsimes.

Altres actuacions destacades d’atletes del Club Muntanyenc han estat la setena posició de Pol Abradó en llençament de pes (13,84 metres) i l’onzena posició de Joan Artigas en la prova de 300 metres tanques (9,10 segons MMP). Maria Botella, amb un temps de 42 segons i 80 centèsimes, es va quedar dissabte a les portes de la final de 300 metres llisos.