Jaël Bestué, dins del TOP-20 en el Mundial d'atletisme de pista curta

En la modalitat de 60 metres llisos van participar 53 atletes i la santcugatenca va ser la 9a millor europea

Jaël Bestué segueix escrivint el seu nom en lletres d'or en la història de l'atletisme espanyol, i és que la santcugatenca va finalitzar en la 19a posició en el Mundial d'atletisme en pista curta, una competició que es va disputar a Glasgow (Gran Bretanya), entre l'1 i el 3 de març. Bestué va tenir una gran participació en la prova més exigent de la velocitat, i amb una marca de 7.24 segons en les semifinals, va aconseguir ser la 9a millor europea de la competició i la 1a espanyola, per davant de Maria Isabel Pérez.

La santcugatenca va complir amb l'objectiu de classificar-se per a les semifinals en el seu debut en un Mundial en pista curta, i és que l'atleta del CA Adidas aconseguia passar de ronda en les sèries amb una marca de 7.20 segons. Bestué va ser 4a en la seva sèrie, i tot i no poder aconseguir una de les 3 places directes, va obtenir la millor marca d'aquelles participants que depenien del temps.