Jaël Bestué i l'equip de 4x100, més pròximes dels Jocs Olímpics de París

Amb la marca aconseguida en la final del Campionat d'Europa, on l'equip estatal va acabar en la 5a posició del 4x100, la selecció es manté com el primer equip que entra via rànquing

Jaël Bestué i l'equip de 4x100 de la selecció espanyola van finalitzar en la 5a posició del Campionat d'Europa, un campionat que s'ha disputat a Roma (Itàlia), entre el divendres 7 i el dimecres 12 de juny. L'equip espanyol, així, va assolir una marca de 42.84 segons, en una prova liderada per la Gran Bretanya (41.91) i que el podi el completaven França (42.15) i Holanda (42.46).

Més info: Jaël Bestué posposa la classificació del 4x100 als Jocs Olímpics de París

Aquesta marca, a més, acosta a l'equip 4x100 als Jocs Olímpics de París, i és que la selecció espanyola ocupa actualment la primera posició d'equips que encara no han aconseguit bitllet per a les Olimpíades, després de millorar el 42.85 assolit al Mundial de Relleus. Així doncs, si no hi ha canvis, l'equip estatal aconseguirà una de les dues places que està en joc via rànquing (l'altra plaça és en aquests moments per Bèlgica).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem