Jaël Bestué finalitza 7a en el Campionat d'Europa

La velocista santcugatenca va ser la primera espanyola en participar en una final dels 200 metres del Campionat d'Europa des del 1990

La santcugatenca Jaël Bestué ha finalitzat en la 7a posició dels 200 metres en el Campionat d'Europa, una competició que s'està celebrant a Roma (Itàlia), entre el divendres 7 i el dimecres 12 de juny. La velocista ho ha aconseguit amb un temps de 22.93 segons, en una prova que ha liderat la suïssa Mujinka Kambundji (22.49) i que el podi l'han completat la britànica Daryll Neita (22.50) i la francesa Helene Parisot (22.63). Amb una marca de 22.81 segons, Bestué va aconseguir un millor temps en les semifinals, quan va assolir bitllet directe per a la final en acabar en la 2a posició de la seva carrera.

Amb tot, Jaël Bestué segueix demostrant estar en un moment de dolç i intentarà lluitar per una medalla amb l'equip estatal en la final del 4x100 del Campionat d'Europa, que se celebra el vespre del dimecres 12 de juny. La santcugatenca no va participar en les semifinals d'aquesta prova de relleus, en el qual les seves companyes van assolir la 7a millor marca (43.00 segons) de les 8 seleccions participants.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem