Jaël Bestué fa marca personal, però queda fora de les semifinals dels 200 metres als JJOO

L'atleta santcugatenca ha aconseguit la seva millor marca personal en els 200 metres de Tòquio 2020, però no li ha valgut per passar a les semifinals

L'atleta santcugatenca Jaël Bestué ha competit en les sèries classificatòries dels 200 metres llisos dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020, el dilluns 2 d'agost, completant una gran actuació. Bestué ha aconseguit la seva millor marca personal en aquesta prova (23,19 segons). De totes maneres, la marca no li ha valgut per classificar-se per a les semifinals de la competició. Bestué ha estat quarta classificada en la seva sèrie.

 

Cal destacar que es classificaven les tres primeres de cada una de les 7 sèries de la prova, a més de les tres atletes amb els altres 3 millors temps. Tot i la marca, Bestué no ha pogut accedir a les semifinals, però s'ha mostrat satisfeta amb la seva actuació: "Estic molt contenta per estar aquí i haver tingut l'oportunitat de venir. Ha estat un any molt dur i m'he pogut endur una marca personal, tot i que crec que ho podria haver fet millor. He competit molt bé, i és que quan he participat en campionats internacionals absoluts m'ha costat ser ferma, així que molt contenta amb la meva actuació", ha dit en declaracions a TVE.

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha felicitat a l'atleta per la seva actuació a través de Twitter.

 
Comentaris

Destaquem