Jaël Bestué, or en el Campionat d'Espanya i bitllet per al Mundial de Glasgow

Els santcugatencs Ramon Adàlia i Zoya Naumov van aconseguir una medalla de bronze en el Campionat d'Espanya de pista curta

L'atleta Jaël Bestué (CA Adidas) segueix en un estat de forma imparable, i és que la santcugatenca va aconseguir guanyar la medalla d'or en els 60 metres llisos en el Campionat d'Espanya de pista curta, una competició que va tenir lloc a Ourense, entre el divendres 16 i el diumenge 18 de febrer, amb una marca de 7.22 segons en la final. Bestué, a més, va aconseguir un bitllet per al Mundial de Glasgow de pista curta durant les semifinals, amb un temps de 7.18 segons (la mínima pel Mundial era 7.19), sent també marca personal per a l'atleta. En les sèries, Bestué també era la més ràpida, guanyant amb una marca de 7.32 segons.

Bestué no va ser l'única santcugatenca en pujar al podi de la competició, i és que Zoya Naumov (New Balance Team) assolia la medalla de bronze en els 800 metres, amb un temps de 2:06.74 minuts. La medalla d'or era per Lorea Ibarzabal (2:05.99) i la plata per Lorena Martín (2:06.51). En les semifinals, Naumov va poder classificar-se per a la final amb una marca de 2:06.10 minuts.

L'altre santcugatenc que va aconseguir una medalla en el Campionat d'Espanya va ser Ramon Adàlia (Cornellà At) en el triple salt, amb una marca de 15.80 metres. La medalla d'or va ser per Pablo Torrijos (16.02), mentre que la plata va ser per Eneko Carrascal (15.97).