Jaime Martínez no seguirà dirigint el primer equip del Futbol Sala Sant Cugat

El club treballa en la cerca del nou entrenador

Jaime Martínez no seguirà entrenant el primer equip del Futbol Sala Sant Cugat la pròxima temporada 2017-2018. El tècnic i el club han pres aquesta decisió aquest dijous, 1 de juny, i els jugadors ja ho saben. Martínez ha dirigit el primer equip les últimes tres temporades, en la segona etapa del tècnic al FS Sant Cugat.

Jaime Martínez: "Porto el club molt a dins"

Jaime Martínez ha explicat que "la meva intenció era continuar, però no passa res. Si els meus horaris m'ho permeten, potser entrenaré algun equip del club. Sóc una persona molt arrelada al FS Sant Cugat, on hi he entrenat onze anys, vuit al primer equip. És el club en el qual més temporades he estat i el que m'hi he sentit més a gust. Porto el club molt a dins. Vull agrair el tracte rebut pel president, Jordi Palau, els jugadors i el club ". Martínez ha rebut diferents ofertes, i a partir d'ara les estudiarà.

Jordi Palau: "Volem que el Jaime segueixi vinculat al club"

Jordi Palau, president del FS Sant Cugat, ha explicat que la decisió "ha estat presa de mutu acord. Volem que el Jaime segueixi vinculat al club i que entreni algun equip de base, i també com a soci i aficionat. Ara, ens posarem a treballar per decidir qui serà el nou entrenador".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem