Jairo Velasco, campió del món de dobles +65

El santcugatenc guanya amb el seu company d'equip, Jorge Camiña, a Umag, Croàcia

El tennista santcugatenc d'origen colombià, Jairo Velasco, es va proclamar, el passat 23 de setembre, campió en la categoria +65 del Campionat del Món de Súper Veterans que va tenir lloc a Umag, Croàcia. El títol el va aconseguir juntament a Jorge Camiña, el seu company d'equip de dobles. Velasco i Camiña van guanyar la parella formada pel britànic Keith Bland i el nord-americà David Nash en dos sets, 6-1 i 6-4.

Jairo Velasco (Colòmbia, 1947), és un jugador de tennis de reconegut prestigi internacional i que resideix des de fa molts anys a Sant Cugat. Després de ser professional en el circuit ATP en els anys 70 i 80, ara destaca en el circuit ITF Senior, on ha guanyat altres títols mundials. En els últims temps només juga partits de dobles degut a que arrossega una lesió al meluc que no li permet forçar en excés com per jugar en les proves individuals.

La setmana anterior a la consecució d'aquest títol, Velasco havia quedat semifinalista al campionat ITF Super Senior Britannia Cup. Aquesta setmana participa, amb el CT La Salut, el Campionat d'Europa de Clubs de Super Veterans a La Manga, Múrcia.