Joan Carlos Vadillo anuncia que deixa la banqueta del PHC Sant Cugat

Després de 7 temporades dirigint el primer equip masculí, el tècnic ha anunciat que ha arribat el moment deixar d'entrenar en el club santcugatenc

Punt final a una de les relacions més estables en les banquetes de l'esport santcugatenc, i és que Joan Carles Vadillo ha anunciat que deixarà el primer equip masculí del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, un cop acabi la temporada, després de 7 temporades. Amb això, el descens consumat dels santcugatencs a l'OK Lliga Plata i la necessitat que l'equip agafi un nou rumb han estat els motius principals, segons ha apuntat l'entrenador de Canet de Mar.

Joan Carles Vadillo va arribar a la banqueta la temporada 2016/2017, i amb ell, el club vermell-i-negre va viure el seu primer ascens a OK Lliga (2017/2018) i un segon la darrera temporada. No obstant això, en els 2 periples, els santcugatencs no van poder mantenir la permanència.

 


El tècnic, d'aquesta manera, ha explicat els motius de la seva decisió: "Crec que el club necessita un nou projecte i no soc la persona indicada per fer aquest projecte a 3-4 anys vista". Vadillo, a més, ha destacat l'aprenentatge d'aquestes 7 temporades: "És veritat que crec que hauríem d'haver lluitat per ser en el play-out, però no em puc quedar amb aquest descens. Durant aquestes 7 temporades l'equip ha fet molt bon hoquei, sempre amb les idees clares i m'he sentit molt lligat a Sant Cugat. El club encara és novell en l'elit i jo he tingut la sort de viure les seves primeres experiències en l'OK Lliga, però li desitjo tota la sort, i és que m'he sentit molt feliç i estimat".

Per la seva banda, el president del Solideo PHC Sant Cugat, Raimon Casas, ha volgut agrair la tasca de l'entrenador: "Estem molt contents amb Joan Carles Vadillo i molt agraïts de tot el que ha aportat al club. Les 2 vegades que hem estat a l'OK Lliga ha estat gràcies a ell". Casas, a més, ha indicat que el club també es plantejava fer un canvi d'aires de cara a la temporada vinent i ha anunciat que ja està treballant per ocupar el forat que deixa Vadillo.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem