Joan Collet: "A l'Espanyol hem de tenir objectius ambiciosos"

Amb un sopar, la penya Pericos de Sant Cugat ha celebrat el seu 10è aniversari, amb el president del RCD Espanyol

El president del RCD Espanyol, Joan Collet, ha presidit el sopar del 10è aniversari de la Penya Pericos de Sant Cugat, que s'ha celebrat al restaurant La Masia, amb una vuitantena d'assistents, aquest divendres 28 de novembre. L'acte també ha comptat amb l'assistència, entre d'altres, de Ramon Soley, patró de la Fundació del RCD Espanyol; Alberto Ariza, president de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, i Toni Giménez, president de Pericos de Sant Cugat. Tampoc s'ho ha volgut perdre Àngel Casas, primer president i també President d'Honor de Pericos de Sant Cugat.

En els parlaments, Joan Collet, que ja va presidir el cinquè aniversari, ha felicitat la penya Pericos, que té 255 socis, pel seu 10è aniversari i ha assegurat que aquesta penya blanc-i-blava "ha fet una cosa que molt poques penyes han fet: pocs anys després de fundar-se van organitzar l'Aplec de Penyes del RCD Espanyol".

Collet, convençut d'ensortir-se'n
El president també ha mostrat el seu convençiment que el primer equip sortirà de la crisi esportiva que pateix: "Tinc la seguretat que tirarem això endavant. Tenim un bon equip i un bon entrenador". Collet també ha enviat un missatge als socis i simpatitzants: "No hem se ser conformistes amb l'Espanyol. Hem d'anar cada vegada a més, amb objectius ambiciosos".

El president de la Federació Catalana de Penyes ha assegurat que aquesta "és una penya consolidada" i ha demanat als socis i seguidors de l'Espanyol a Sant Cugat que s'impiquin amb la penya Pericos, una de les 200 penyes de l'entitat barcelonina. "La penya no és el president Toni Giménez, tampoc ho és la junta directiva; la penya sou tots vosaltres que esteu al sopar, i necessita la vostra implicació", ha afirmat.

Tornar a organitzar l'Aplec de Penyes?
El president de Pericos de Sant Cugat no ha descartat que l'entitat torni a organitzar l'Aplec de Penyes. Toni Giménez, en declaracions al TOT Sant Cugat, ha assegurat que "es cert que tenim una espina clavada del dia de l'Aplec, que ens va ploure moltíssim i no vam poder fer tots els actes que haviem programat. Hagués estat espectacular. Però organitzar l'Aplec és moltíssima feina. Jo no tindria cap inconvenient en fer-ho si tinguessim el suport de molta gent que s'hi volgués implicar".

El sopar, l'únic acte en el que la penya Pericos de Sant Cugat celebrarà el seu 10è aniversari, ha comptat amb l'assistència de Raquel Mateos, que en les últimes set temporades ha presentat, amb David Balaguer, el programa esportiu Had-trick Espanyol de Televisió de Catalunya. És l'editora d'aquest programa de futbol.

Víctor Sánchez visitarà la XEF Sant Cugat
El jugador del primer equip del RCD Espanyol, el santcugatenc Víctor Sánchez, visitarà, en una data encara per concretar, l'escola XEF (Xarxa d'Escoles de Futbol) de Sant Cugat, que s'entrena a la ZEM La Guinardera. Aquesta temporada 2014-2015, la sisena, compta amb una setantena de nens d'entre 4 i 12 anys, i té 4 equips (prebenjamí, benjamí, aleví i infantil) competint amb el nom de Pericos de Sant Cugat als Jocs Esportius Escolars.

El local social de Pericos de Sant Cugat està situat al carrer Sallés, número 16. El telèfon és el 93 583 05 39.

 
Comentaris

Destaquem