Joan Pahisa, nova incorporació a la secció de tennis de taula de la UE Sant Cugat

El palista santcugatenc jugarà a amb els colors de la UESC després de jugar 10 temporades al CTT Sant Quirze

Joan Pahisa, jugador de tennis de taula santcugatenc, jugarà per primera vegada amb un equip de la seva ciutat. Ho farà a la secció de la UE Sant Cugat, que l'ha ofert jugar en un equip i exercir el paper de coach esportiu. Aquest esportista, tot un exemple de superació per la seva curta estatura, ha jugat les deu darreres temporades al CTT Sant Quirze, on va marxar quan tenia 18 anys. "Estic molt content perquè tenia ganes de jugar a Sant Cugat. Però no només per això, el que em va fer acabar de decidir va ser el poder exercir de coach esportiu".

Com a coach esportiu Pahisa s'encarregarà de la formació en valors i la creació de nous projectes. Entre d'altres, farà xerrades amb jugadors, entrenadors i cos tècnic, així com amb pares i mares. "Encara s'ha de concretar quines seran les meves tasques. Una d'elles pot ser la de buscar finançament a través de campanyes de micromecenatge, però no està decidit encara".

Pahisa jugarà a un equip d'una categoria o una altra en funció dels terminis de recuperació d'una lesió que pateix. En qualsevol cas, assenyala que la idea "és anar pujant de categoria de mica en mica". D'altra banda, el jugador podrà disputar campionats de Catalunya i Espanya a nivell individual i per equips. El nou reglament de campionats adaptats permet que es formin equips amb jugadors de diferents clubs.

 
Comentaris

Destaquem