Joan Pahisa vol una medalla als Jocs Mundials per a Persones de Talla Baixa

El santcugatenc, de 27 anys, marxa aquest dijous a Michigan per participar-hi, del 2 al 10 d’agost. L'objectiu "és lluitar per una medalla en tennis de taula”, tot i que també competirà en natació, bàdminton, bàsquet i futbol

El santcugatenc Joan Pahisa Solé, de 27 anys, participarà del 2 al 10 d’agost en els Jocs Mundials per a Persones de Talla Baixa, que se celebra a Michigan (Estats Units). En el World Duarf Games hi prendran part 395 atletes que representaran un total de 16 països d’arreu del món. Pahisa, l'únic representant espanyol en aquesta competició internacional, marxa aquest dijous 1 d'agost. Pahisa, que ja hi va participar l’any 2005, es va penjar tres medalles d’or, una de plata i una altra de bronze.

Campanya de micromecenatge
Gràcies a una campanya de micromecenatge, Joan Pahisa, informàtic de professió, ha aconseguit reunir 3.600 euros que li han permès poder participar en aquesta competició internacional i, a més, poder comptar amb la presència al seu costat del seu entrenador-preparador físic.

L’objectiu, una medalla
“El principal objectiu és lluitar per una medalla en la modalitat de tennis de taula”, ha assenyalat el santcugatenc, tot i que també participarà en d’altres esports com la natació, el bàdminton, el bàsquet i el futbol. Joan Pahisa és jugador de tennis de taula del CTT Sant Quirze del Vallès, en la categoria de Primera Provincial.

 
Comentaris

Destaquem