Joan Pareja, campió de Catalunya de veterans de tennis taula

El palista va guanyar la competició +70, després de vèncer els 6 enfrontaments que va disputar

El jugador de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat Joan Pareja es va alçar vencedor del Campionat de Catalunya de veterans en la modalitat + 70, en una competició que es va disputar a Calella, el dissabte 27 i el diumenge 28 de maig. Pareja, així, es va fer amb la medalla d'or, en derrotar a la final a Jordi Font per 0 a 3.

En el quadre final, el vermell-i-negre va vèncer 0 a 3 a Antoni Ramos en les semifinals i a José Luís Cerdà en els quarts de final, també per 0 a 3. En la fase de grups, el santcugatenc va liderar amb mà sòlida el grup 2 en vèncer els seus 3 partits, tots ells per 3 a 0, contra Pere Morillas, Lluís Espinosa i Jordi Rull.