Joan Pareja (UESC) s'alça amb el Campionat de Catalunya de veterans de tennis taula

El vermell-i-negre ho va fer en dobles en la categoria +70

El santcugatenc Joan Pareja de la secció de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat va fer-se amb la medalla d'or en el Campionat de Catalunya de veterans de tennis taula, una competició que es va disputar a Santa Cristina d'Aro, entre el dissabte 13 i el diumenge 14 d'abril. Pareja ho va assolir en la modalitat de dobles +70, fent parella amb Francesc Castells, de l'SCR El Ciervo.

Així doncs, la dupla va guanyar en la final a Jordi Font i Jaume Puig per 3 a 0, mateix resultat que en les semifinals davant Manel Aldea i Josep Gual i en els quarts de final contra Ramon Balague i Lluis Salart. Pareja també va aconseguir pujar al podi en la categoria individual, després que el vermell-i-negre perdés 2 a 3 contra Manel Aldea (SCR El Ciervo).

El club va aconseguir també 2 medalles de bronze en la categoria +40: Alain Petragué va ser tercer en la modalitat individual, en caure en les semifinals 3 a 0 contra Francesc Fontanet, i Alain Petragué i Laurent Chapalain en dobles, en ser derrotats contra Francesc Fontanet i Claudio Granados en les semifinals per 1 a 3.