Joan Pareja (UESC), campió d'Espanya individual i d'equips de tennis taula veterans

A més, el palista santcugatenc va ser bronze en la competició de dobles

El jugador de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat Joan Pareja ha realitzat un gran paper en el Campionat d'Espanya de l'Associació Espanyola de Jugadors Veterans de Tennis Taula, una competició que es va disputar a Fuengirola (Màlaga), entre el dijous 4 i el diumenge 7 de maig. Pareja així, va aconseguir ser campió en la categoria individual +70, campió també en la categoria per equips +65 i bronze en la categoria de dobles 65.

En individual, Pareja va guanyar la final a Juan Parejo per 3 a 1, mentre que va eliminar a Antonio Alemany en les semifinals (3 a 1), a Eladio Costas en els quarts de final (3 a 2) i a Jose Antonio Echeverria en els vuitens de final (3 a 0). En la fase de grups, va ser primer guanyant els seus 3 partits.

Pel que fa a la categoria d'equips, el santcugatenc va formar part d'un conjunt amb palistes del CTT Cer L'Escala, els quals es van vèncer en la final a l'RC Labradores per 3 a 1. En les eliminatòries van aconseguir eliminar al CTT Alzira Camarena (3 a 1) en les semifinals i al Novacártama TM (3 a 2) en els quarts de final. En la fase de grups, van passar com a líders amb un ple de victòries.

Finalment, en la categoria de dobles, Pareja va fer parella amb Joan Sues, aconseguint el bronze, després de perdre en les semifinals 3 a 0 vers Jose Fuster i Pierre Guitard. En les rondes prèvies, la dupla havia eliminat 0 a 3 a Ángel Giménez Rebollo i Manel Aldea en els quarts de final i 3 a 2 a Jose Antonio Heredia i Miguel Rodríguez en els vuitens de final.