Joan Salabert podria seguir dirigint el CFU Mira-sol Baco

L'assemblea de l'entitat ha obert el procès de convocatòria d'eleccions a la presidència. L'actual president ha reconegut que "és bastant probable que em presenti a la reelecció"

El Club de Futbol Unión Mira-sol Baco ha obert aquest divendres, 27 de març, a la nit, el procès de convocatòria d'eleccions a la presidència de l'entitat. Així ho ha aprovat l'assemblea general ordinària del club, que s'ha celebrat al Casal Cultural de Mira-sol. La primera setmana d'abril es farà un sorteig per escollir els membres de la junta electoral, i a partir del 10 d'abril el club publicarà el cens electoral. El període de presentació de candidatures serà del 15 al 30 d'abril i, en el cas que hi hagi més d'una candidatura, les eleccions se celebraran el divendres 8 de maig. Després de l'assemblea, el president de l'entitat, Joan Salabert, ha assenyalat que "és bastant probable que em presenti a la reelecció". Si n'és el president, ho seria sis anys més. Salabert va deixar, al gener, la presidència de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat.

Durant l'assemblea, Joan Salabert ha lamentat que al Camp Municipal de Futbol de Mira-sol "hi hagi problemes de manteniment de la instal·lació. L'Ajuntament s'ha gastat 500.000 euros en arranjaments en instal·lacions esportives, entre d'altres, i al nostre equipament no s'hi ha fet res. Hi ha poc seguiment de l'Ajuntament cap aquesta instal·lació municipal". A més, Salabert i Patricia Arner, vocal de l'àrea social, han detallat que si l'escola de futbol femení creix "necessitarem més vestidors".

La formació dels tècnics, clau en el projecte esportiu

Segons Salabert, gairebé tots els entrenadors del CFU Mira-sol Baco tenen titulacions per exercir les seves funcions, i el club, en la línia de les últimes temporades, aposta fermament per la formació dels seus tècnics. I, en aquesta mateixa línia, el pròxim 17 d'abril l'entitat oferirà la primera sessió de coaching pels seus entrenadors.

L'assemblea també ha aprovat que el torneig d'estiu del CFU Mira-sol Baco passi a anomenar-se Torneig Eufrasio Montiel, en reconeixement a un dels fundadors del club que va morir al 2014 i que, també, en va ser president. Així, la primera edició del Torneig Eufrasio Montiel de futbol 7 es jugarà els dissabtes 6 i 13 de juny, en les categories prebenjamí, benjamí i aleví.

Un pressupost de 127.375 euros

L'assemblea ha aprovat un pressupost per aquesta temporada 2014-2015 de 127.375 euros i el club ha tancat l'últim exercici amb un superàvit de 98 euros.

Després de l'èxit de la primera edició de la Festa del Soci, aquesta tindrà continuïtat al 2015. D'altra banda, al 2016 el CFU Mira-sol Baco celebrarà 45 anys d'història a la ciutat.

L'assemblea ha estat presidida per Joan Salabert, president; Quique Matallín, vicepresident esportiu; Jordi Pueyo, tresorer; Francisco Montiel Chesqui, vocal de l'àrea esportiva, i Patricia Arner, vocal de l'àrea social.

 
Comentaris

Destaquem