Joan Soler té l'oportunitat de créixer amb el Dolphins Gold Coast d'Austràlia

L'ex del CR Sant Cugat fa un salt qualitatiu en la seva carrera com a jugador de rugbi i competirà amb el Dolphins Gold Coast d'Austràlia

El jugador de rugbi de Valldoreix Joan Soler, i format al Club de Rugby Sant Cugat, ha estat fitxat pel Dolphins Gold Coast d'Austràlia, equip que milita a la GCDRU Leage i que acumula 42 victòries consecutives a l'A-League, una competició regional de Gold Coast

Joan Soler va marxar a Austràlia a aprendre anglès i el primer que va fer va ser buscar un equip de rugbi on poder practicar l'esport: "Tota la meva vida he viscut pel rugbi i l'equip em va acollir molt bé i m'han ajudat molt en tots els àmbits" explica el valldoreixenc.

A més, Soler assenyala l'aprenentatge que està vivint: "El meu objectiu és seguir millorant i seguir aprenent. Per a mi, cada entrenament és com una masterclass. El rugbi a Austràlia es viu diferent i tenen molta velocitat en el seu joc, així que molt il·lusionat i amb ganes d'aprendre al màxim possible".

Amb tot, el santcugatenc ja va debutar en partit oficial, en un partit que els Dolphins Gold Coast van guanyar 22-19, amb remuntada inclosa i gràcies a 2 marques del de Valldoreix. "Estic molt content i vull seguir aportant el meu granet de sorra" sentència Joan Soler.

 
 
 
Comentaris

Destaquem