Joan Vidal seguirà sent l'entrenador del Junior FC femení

La plantilla serà en essència la mateixa, l'única baixa confirmada és la de Jennifer Plass

Joan Vidal continuarà sent l'entrenador del primer equip femení del Junior FC després de la gran temporada que ha protagonitzat el seu equip, que ha acabat com a campió de Catalunya d'hoquei sala, subcampió de la Copa de la Reina i subcampió de Catalunya d'hoquei sobre herba. També ha estat semifinalista del campionat de lliga.

Vidal ha estat entrenador del primer equip en tres etapes diferents. La temporada passada va tornar agafar les regnes del primer equip, després que el Junior FC aconseguís una discreta setena posició al campionat de Divisió d'Honor, aleshores a les ordres de Juanma Mas.

Planificació de la plantilla

Vidal ha confirmat que la plantilla de la pròxima temporada serà, "en essència, la mateixa que la d'aquesta". L'única baixa confirmada és la de Jennifer Plass, una jugadora de contrastada experiència al mig del camp a la qual el club està intentant trobar substitut. Es produiran més altes o baixes en funció de si es produeixen sortides o si hi ha alguna oportunitat bona per reforçar l'equip.

D'altra banda el tècnic continuarà donant protagonisme a les jugadores juvenils que estan destacant més perquè puguin jugar regularment amb el primer equip. Un equip que aspira a seguir lluitant per tots els títols: "Això sempre. Falta saber com es reforçaran la resta d'equips però nosaltres tenim equip per aspirar a tot", ha assegurat Vidal.

 
Comentaris

Destaquem