Jordi Campoy visita el campus d'estiu del Futbol Sala Sant Cugat

Aquesta pròxima setmana tindrà lloc el campus de porters realitzat per Paco Sedano

Jordi Campoy, jugador del Jaén Paraíso Interior, quart classificat a la Primera Divisió de la LNFS, ha visitat aquest divendres 3 de juliol el campus d'estiu del Futbol Sala Sant Cugat. L'ala rubinenc ha xerrat amb els prop de 50 nens que han participat al campus i ha participat en diferents partits. El campus d'estiu del Futbol Sala Sant Cugat està estructurat per setmanes i finalitza el 31 de juliol. Encara hi ha places disponibles per les dues últimes setmanes. La resta tenen 50 inscrits per setmana.

Campoy té 27 anys i juga a futbol sala des dels 18. Va començar la seva carrera jugant a futbol i després es va passar al futbol sala, de la mà del Club Esportiu Rubí Futbol Sala. Ha jugat al Colegio Arenas Gran Canaria, al Playas de Castellón i al FC Barcelona 'B'. Aquesta temporada ha estat autor d'11 gols i el seu equip s'ha convertit en la gran revelació del campionat. D'aquí a dues setmanes jugarà un torneig amb la selecció catalana.

"Aquesta ha estat una de les millors temporades de la meva carrera esportiva", ha explicat Campoy al TOT Sant Cugat. "Assisteixo als campus perquè m'agrada jugar amb els nanos i compartir experiències amb ells".

Foto de família dels participants del campus. FOTO: Lali Puig

Campus Paco Sedano

Entre el 6 i el 10 de juliol, els pavellons 2 i 3 de la ZEM Rambla del Celler acolliran el campus de porters realitzat per Paco Sedano, porter i capità del primer equip del FC Barcelona i considerat un dels millors porters del món.

Durant aquesta setmana compartiran instal·lacions els dos campus, de manera que hi haurà al voltant de 80 nens participant en el campus del Futbol Sala Sant Cugat. Paco Sedano visitarà el campus el dijous 9 de juliol.

 
Comentaris

Destaquem