Jordi García és acomiadat de l'amateur del CFU Mira-sol Baco

Els mals resultats assolits en els darrers partits han obligat al club a acomiadar a Jordi García i el nom del nou tècnic es coneixerà després de l'entrenament de l'equip, el dijous 21 de febrer

La Junta Directiva del CFU Mira-sol Baco pren la decisió de rescindir el contracte de Jordi García, nou entrenador d'aquesta temporada, després de sumar 1 dels darrers 18 punts possibles en lliga. Amb tot, el club encara no ha volgut fet oficial la identitat del nou entrenador que farà el relleu de Jordi García fins que no sigui presentat primer als jugadors del sènior masculí en l'entrenament del dijous 21 de febrer.

L'entrenador de Castellar del Vallès arribava al club mirasolenc el juny del 2018 amb un objectiu clar: competir i estar el més amunt possible a la classificació. Tanmateix, el CFU Mira-sol no venç un partit d'ençà del 16 de desembre a casa de l'Atlético Centro Hospitalense per un resultat de 0 a 2, i encadenen 5 derrotes (vers el CD La Guardia, el CD Llano de Sabadell, el Junior FC, el CFU Can Rull Rómulo Tronchoni i el CD Badia del Vallés) i un empat (contra el Marina-Can Gambus Club Esportiu) en els darrers 6 partits, fet que els col·loca actualment en les posicions de descens del grup 6 de Tercera Catalana.

Per a Joan García, director esportiu del club mirasolenc: "Hem pres la decisió després de 6 partits sense vèncer. Les nostres aspiracions eren estar per sobre mitja taula, però hem entrat en una mala dinàmica i necessitem fer un reajustament i buscar un canvi a escala de joc i resultats. Amb tot, volem agrair l'esforç i el treball de Jordi García, tot i els resultats".

D'altra banda, en declaracions al TOT Sant Cugat, Jordi García es mostra sorprès amb el seu cessament: "Tot i que els resultats no eren els esperats, no m'ho esperava, ja que estàvem buscant noves dinàmiques per a reinvertir la situació. Ha sigut més una qüestió de resultats que de joc que, juntament amb altres coses, ha desembocat en això. Tanmateix, això és futbol i s'ha de respectar".

 
Comentaris

Destaquem