Jordi Samper és el campió del Futures de tennis del CE Valldoreix

El jugador del CT Barcino ha superat en la final Taro Daniel, jugador japonès nascut a Nova York, per 4-6, 7-6 i 7-5. La pluja ha obligat que aquest partit es jugués al Centre Internacional de Tennis de la federació catalana

Jordi Samper Montaña, del CT Barcino, s'ha adjudicat el sisè Futures BTT Tennis Academy-Trofeu Internacional Vila de Valldoreix, campionat que han organitzat el Club Esportiu Valldoreix i Barcelona Total Tennis, l'empresa responsable de la gestió esportiva de l'entitat, del 12 al 20 de maig.

Jordi Samper ha derrotat aquest diumenge, 20 de maig, Taro Daniel, jugador japonès nascut a Nova York, per 4-6, 7-6 i 7-5. La pluja ha impedit que aquest partit es jugués a les pistes de terra batuda del CE Valldoreix i, finalment, s'ha desenvolupat al Centre Internacional de Tennis (CIT) de la Federació Catalana de Tennis, a Cornellà. L'enfrontament, que a diferència de la resta de partits del campionat s'ha hagut de jugar en superfície de pista ràpida, s'ha allargat per espai de més de tres hores de joc.

Tercer títol de Samper, primer del 2012
Amb aquest títol, Jordi Samper, de 22 anys, ha aconseguit el primer campionat d'aquest 2012, després de ser finalista als Futures de Cartagena i Bahrain (al sud-oest d'Àsia). Al 2011, però, sí que es va imposar als Futures de Sèrbia i Sevilla. El jugador barceloní, cap de sèrie número 4 del torneig, ronda en aquests moments el 350è lloc al rànquing ATP.

Per la seva banda, Taro Daniel, cap de sèrie numero 7 del campionat, té 19 anys i viu a València on entrena al TenisVal, un centre d'alt rendiment. Daniel, que ocupa una plaça als voltants del 460è lloc al rànquing de l'ATP, ha jugat durant aquest 2012 tres semifinals Futures, a Mallorca, Badalona i Croàcia. Al 2011, el jugador japonès va ser subcampió als Futures de Balaguer i Oviedo.

Jordi Samper també ha guanyat els dobles del sisè Futures BTT Tennis Academy-Trofeu Internacional Vila de Valldoreix, fent parella amb Oriol Roca. Els caps de sèrie numero 4 han derrotat a Carles Poch i Miguel Ángel López Jaen, caps de sèrie numero 3, per 5-7, 6-2 (10-6).

El sisè Futures BTT Tennis Academy-Trofeu Internacional Vila de Valldoreix és un campionat internacional de tennis, que dóna punts ATP amb un total de 10.000 dòlars en premis en metàl·lic.

 
Comentaris

Destaquem