Jornada exitosa a la 2a edició del Torneig R. Cabrejas al Club Muntanyenc tot i el vent

L'aire va ser un convidat sorpresa en les competicions de salt i va invalidar algunes de les bones marques que havien registrat els atletes

Ahir divendres, a la tarda i vespre, es va disputar la segona edició del Torneig R. Cabrejas, la competició de salts d'atletisme al Club Muntanyenc de Sant Cugat amb un clar protagonista: el vent. Precisament, aquest factor va ser el responsable que algunes de les marques quedessin invalidades, ja que aquest va ser excessivament favorable pels atletes i no queden registrades com a oficials. Aquest va ser el cas d'algunes marques masculines, segons informa Toni Cogros, membre de l'organització de la prova.

Registres vàlids

Tot i això, és destacable el bon paper d'alguns atletes participants. Laia Planas (CA Igualada) va ser la guanyadora del salt d'altura en categoria femenina, amb una marca d'1,54 metres, mentre que Clara Fernández (CMSC) va ser-ho de la prova de perxa, amb un registre de 3,71 metres. Pel que fa a la longitud, Cora Salas (CA Igualada) va registrar 6,22 metres per endur-se la victòria; en els 9 metres de triple salt va ser Mar Planas (CA Igualada), gràcies als 11,26 metres. D'altra banda, Nora Taher (CA Igualada) va aconseguir una marca de 13,26 metres en els 11 metres de triple salt que la deixa molt a prop del mínim per poder participar en els campionats d'Europa sots 23. A la categoria infantil de triple salt, Elda Romeva i Martina Zunino van ser primera i segona, amb unes marques d'11,05 i de 9,69 metres, respectivament.

En la categoria masculina, Theo Ruiz va ser el guanyador de la prova de perxa amb un registre de 4,41 metres. Jordi Yoshinori (CA Igualada) va guanyar la prova de salt de longitud amb una marca de 7,63 metres, mentre que en els 11 metres de triple salt, Robert Díez (AA Catalunya), va ser el primer classificat amb una marca de 15 metres justos.

Cogros lamentava que el vent els hagi fet tant la guitza, però quedava "impressionat" perquè "va ser un dia fantàstic i la gent hi va estar molt implicada, va ser molt maco".

Amb aquesta prova el Club Muntanyenc s'apropa al final de la temporada, ja que, encara que confirmen que faran alguna prova més, es tractaran de controls per mantenir les marques.