José Javier Beteta, nou president de la Penya Madridista de Sant Cugat

L'assemblea general ordinària de socis se celebrarà el pròxim dilluns, 28 de febrer, al seu local social, a la plaça d'en Coll. La primera convocatòria és a les 20 hores, i la segona, mitja hora més tard

La Penya Madridista de Sant Cugat ha convocat pel pròxim dilluns, 28 de febrer, l'assemblea general ordinària de socis, que tindrà lloc al seu local social, a la plaça d'en Coll. La primera convocatòria és a les 20 hores, i la segona, mitja hora més tard.

Elc cinc punts de l'ordre del dia són els següents: lectura de l'acta de la sessió anterior; estat de comptes actuals; promoció de les quotes del 2013 per a nous socis; presentació de la nova junta, i precs i preguntes.

José Javier Beteta, el nou president
Si no hi ha cap novetat d'última hora, el nou president d'aquesta entitat santcugatenca serà José Javier Beteta, que fins ara ja formava part de la junta directiva d'aquesta entitat.

El dissabte 2 de febrer, la Penya Madridista de Sant Cugat detallarà, en una conferència de premsa, quina és la nova junta directiva de l'entitat així com els seus nous reptes. En aquest acte també està previst l'assistència de Carlos García Romero, president de les penyes del Reial Madrid a Catalunya.

 
Comentaris

Destaquem