José Luis Cabrera acaba en una meritòria 163a posició a la Marató de Sevilla

El santcugatenc del Club Corredors.cat va aconseguir rebaixar la seva marca personal en un minut (2:34:13) i va finalitzar al capdavant de la classificació dels 11.515 atletes que van participar

El maratonià santcugatenc José Luis Cabrera assoleix finalitzar entre els 200 primers a la Marató de Sevilla, disputada el diumenge 23 de febrer, després d'arribar en la 163a posició en la general amb un temps de 2:34:13. Enguany, la prova era Campionat d'Espanya i en ella, van participar més d'11.000 atletes, en una marató amb bitllet als Jocs Olímpics de Tòquio del 2020 pels que assolissin arribar a la marca mínima.

Tot i que el principal objectiu del santcugatenc era rebaixar la seva marca per sota de les 2 hores i mitja, José Luis Cabrera es mostra satisfet amb el seu resultat: "Estic molt content. He estat rodejat de gent que mai m'hagués imaginat, molts d'ells dorsals professionals. A més, he aconseguit superar la meva marca personal, així que ha estat rodó", després de superar en més d'1 minut la seva marca, fins ara en 2:35.17.

D'altra banda, el santcugatenc va acabar en la 147a posició en la categoria masculina, dels 8.816 maratonians que la van assolir finalitzar. El vencedor de la prova va ser Mekuant Ayenew, amb un temps de 2:04:46, mentre que la marca mínima per assolir la classificació a Tòquio era de 2:11:30. El pròxim repte de José Luis Cabrera serà la Marató de Jerusalem, el divendres 20 de març.