Jose Luís Cabrera guanya la 35a Cursa Popular de les Planes

L'atleta santcugatenc ja va guanyar aquesta cursa de 5 quilòmetres l'any 2011. El santcugatenc Víctor Garanto, campió al 2012, i el florestà Carles Gorgas, segon i tercer classificats

Sortida de la cursa. FOTO: Àlex López Puig Sortida de la cursa. FOTO: Àlex López Puig
El santcugatenc Jose Luís Cabrera Muñoz s'ha adjudicat la 35a Cursa Popular de les Planes, que ja va guanyar en l'edició del 2011. Cabrera, de 36 anys, ha completat els 5 quilòmetres de la prova amb un temps de 17 minuts i 43 segons. L'atleta de Corredors.cat ha fet, fins el moment, tres segons llocs, en la categoria local, de la Mitja Marató de Sant Cugat.

El guanyador absolut de la cursa ha explicat que es tracta d'"una cursa duríssima. He viscut a les Planes i, per tant, em conec el circuit. No et deixa mai agafar el ritme, amb constants pujades i baixades".

Víctor Garanto i Carles Gorgas, segon i tercer
Víctor Garanto Fajó, campió al 2012, ha finalitzat segon amb una marca de 18.30. El també santcugatenc ha estat aquest 2013 tercer classificat en grups d'edat en l'Ironman de Vitòria, i el diumenge 1 de setembre va acabar segon en els 5 quilòmetres de Sant Quirze del Vallès. Té 29 anys i és triatleta del CH Cerdanyola.

El florestà Carles Gorgas, un clàssic de la Cursa Popular de les Planes (l'ha guanyat en diverses ocasions), ha estat el tercer classificat, amb un registre de 19.56. És un atleta independent de 45 anys.

Una cursa amb 35 anys d'història
La Cursa Popular de les Planes s'organitza cada any per la Festa Major de les Planes i, segons l'organització, la comissió de festes de les Planes, no s'ha deixat mai de fer des de l'any 1978, ara fa 35 anys

Enguany hi han participat 22 atletes de totes les edats, el que significa rècord de participació d'aquesta cursa en els últims anys. La clàssica i tradicional Cursa Popular de les Planes, una cursa de caràcter molt popular i gratuïta, s'ha celebrat aquest diumenge, 8 de setembre, al matí, pels carrers de les planes.

 
Comentaris

Destaquem