José Luís Cabrera repeteix victòria a la Cursa Popular de les Planes

El santcugatenc també va guanyar aquesta cursa de 5 quilòmetres de distància al 2011 i 2013

El santcugatenc Jose Luís Cabrera Muñoz s'ha adjudicat la 36a Cursa Popular de les Planes, que ja va guanyar en les edicions del 2011 i 2013. Cabrera ha completat els 5 quilòmetres de la prova amb un temps de 17 minuts i 51 segons. L'atleta de Corredors.cat ha estat aquesta última temporada campió local de la Mitja Marató de 2013 i dels Medijocs.

El guanyador absolut ha explicat que la cursa el serveix "per preparar la Marató de Nova York, que la correré d'aquí un mes i mig. Avui he notat una mica que em pesaven les cames. El circuit el conec bé, perquè jo havia viscut a les Planes".

Carlos Gorgas i Daniel Ramos, segon i tercer
El florestà Carlos Gorgas ha finalitzat en segona posició, millorant d'aquesta manera la tercera que va aconseguir l'any passat. Gorgas ha guanyat la prova en diverses ocasions. Daniel Ramos ha estat tercer. 

Una cursa amb 36 anys d'història
La Cursa Popular de les Planes s'organitza cada any per la Festa Major de les Planes i, segons l'organització, la Comissió de Festes de les Planes, no s'ha deixat mai de fer des de l'any 1978, ara fa 36 anys. Enguany hi han participat 17 atletes de totes les edats, cinc menys que al 2013, quan es va batre el rècord de participació amb 22 corredors. La Cursa Popular de les Planes s'ha celebrat aquest diumenge, 14 de setembre, al matí, pels carrers d'aquest districte santcugatenc.


Sortida de la Cursa Popular de les Planes

 
Comentaris

Destaquem