José Ramón Martínez participa en la Marató de Boston pels carrers de Sant Cugat

L'atleta de Corredors.cat va participar en l'edició d'enguany de la marató, una marató que s'ha celebrat virtualment a causa la COVID-19

El maratonià santcugatenc José Ramón Martínez va participar, el dissabte 12 de setembre, en la Marató de Boston, una marató que enguany es va celebrar de manera virtual a causa la COVID-19 i que l'atleta la va recórrer pels carrers de Sant Cugat.

Així doncs, i gràcies a l'organització de Boston Athletic Association, Martínez va traçar un circuit al voltant de Sant Cugat de 4 voltes per arribar als 42,195 kms de la prova, un recorregut amb sortida i arribada al carrer Josep Carner.

Especialista en maratons, l'atleta de Corredors.cat ha estat partícip a les maratons del Sàhara, Berlín, Atenes, Nova York o Chicago, entre altres. "Aquesta era la meva 30a marató i em feia il·lusió que fos alguna cosa especial. Finalment, ha estat una marató que he corregut pels carrers de Sant Cugat i en la qual he tingut l'escalf de familiars i amics" explica Martínez.

Amb tot, el santcugatenc va finalitzar la marató amb un temps de 3:52:59, una marca allunyada del seu millor registre a causa del desnivell del circuit. El vencedor d'aquesta marató atípica va ser Felix Kandie, amb un temps de 2:19:05.