José Vargas dirigirà per 6a temporada al Valldoreix FC

El Valldoreix FC renova tot el cos tècnic del primer equip, després que la Federació Catalana de Futbol hagi finalitzat totes les competicions

El Valldoreix FC segueix amb la seva aposta per José Andrés Vargas per dirigir un any més l'equip, i ja van 6, després de finalitzar la competició a la part alta de la classificació. D'aquesta manera, l'artífex de l'ascens dels valldoreixencs de 3a Catalana a 2a Catalana continuarà una temporada més dirigint el primer equip masculí.

"No podíem deixar l'equip després d'acabar d'aquesta manera la temporada. A més, tant el meu cos tècnic com jo ens sentim cómodes amb el club, la directiva i els jugadors, així que hem decidit continuar un any més", comenta Vargas. Amb això, Pedro Casas, com a 2n entrenador, i Ángel Zapata, com a delegat i preparador físic, continuaran també un any més amb els valldoreixencs.

Per la seva banda, Jorge González, president del Valldoreix FC, alava la feina del tècnic: "Continua amb la mateixa il·lusió que el primer any. Va arribar que érem un club petit, i tot i que ho seguim sent, està aconseguint una progressió amb el primer equip".

Amb tot, el Valldoreix FC acaba la classificació en la 7a posició del grup 3 de 2a Catalana, després d'una molt bona primera volta. A més, l'equip ha quedat invicte en els 3 derbis disputats (2 victòries davant el Sant Cugat FC i 1 empat vers l'Atlètic Junior FC) i líder de la iniciativa Joc Net, una iniciativa impulsada per la Federació Catalana de Futbol que té com a objectiu el foment de la pràctica esportiva respectuosa i no violenta.

 
 
 
Comentaris

Destaquem