Josep Anton, de la UE Sant Cugat de tennis de taula, entre els vuit millors jugadors de Catalunya

Entre aquests primers vuit palistes de la prova d'individuals del Campionat de Catalunya Absolut, en un quadre de 64 jugadors, ha estat l'únic que no juga a Superdivisió (és de Primera Nacional), la màxima categoria del tennis de taula espanyol

Aquesta temporada 2012-2013 està sent la millor campanya esportiva de la secció de tennis de taula de la Unió Esportiva Sant Cugat. L'últim èxit ha estat l'actuació dels palistes santcugatencs en el Campionat de Catalunya Absolut. Josep Anton, cap de sèrie número 15 del torneig, ha finalitzat entre els vuit millors jugadors de Catalunya en la prova d'individuals (en un quadre de 64 jugadors) convertint-se en l'únic jugador que no és de la categoria de Superdivisió (és de Primera Nacional), la màxima categoria del tennis de taula espanyol. Oriol Monzó, del club Borges, li ha barrat el pas a les semifinals derronant-lo per 3 sets a 0. Més tard, Monzó s'adjudicaria el títol.

La UE Sant Cugat, setè per equips
En el campionat per equips, la UE Sant Cugat ha aconseguit el seu segon millor resultat en aquesta modalitat (el primer va ser un cinquè lloc). L'equip integrat per Josep Anton, Enric Bosch, i Fran Castillo ha estat el setè millor conjunt d'entre un total de setze equips. En els quarts de final, la UE Sant Cugat va perdre amb el Borges, de Superdivisió, per 3 punts a 0.

Finalment, en la prova de dobles, els santcugatencs Josep Anton i Enric Bosch han estat eliminats en els vuitens de final per Ferran Brugada i Ramon Mampel, del CER L'Escala de Superdivisió, actuals subcampions d'Espanya absoluts. El resultat ha estat de 3 sets a 1. En aquesta prova hi han participat un total de 32 parelles de dobles.

La millor temporada esportiva
El palista de la UE Sant Cugat, Josep Anton, ha explicat que "estic molt content pel meu resultat esportiu en la prova d'individuals, però sobretot pels bons resultats que hem aconseguit en aquest Campionat de Catalunya. Aquesta està sent la nostra millor temporada esportiva".

El Campionat de Catalunya Absolut de tennis de taula s'ha jugat aquest cap de setmana del 30 i 31 de març, a Calella.

 
Comentaris

Destaquem