Josep Antón guanya el concurs internacional de cops espectaculars de tennis de taula

El jugador del primer equip de la Unió Esportiva Sant Cugat era l'únic català que hi participava

Josep Antón, saludant una jugadora a la presentació dels equips de la UE Sant Cugat. FOTO: Amanda Bernal Josep Antón, saludant una jugadora a la presentació dels equips de la UE Sant Cugat. FOTO: Amanda Bernal
Josep Antón, saludant una jugadora a la presentació dels equips de la UE Sant Cugat. FOTO: Amanda Bernal Josep Antón, saludant una jugadora a la presentació dels equips de la UE Sant Cugat. FOTO: Amanda Bernal
Josep Antón Velázquez, jugador del primer equip de la secció de tennis de taula de la Unió Esportiva Sant Cugat, s'ha adjudicat el concurs internacional Stiga Trick Shots Showdown 2013, que coorganitzen, per primera vegada, la Federació Internacional de Tennis de Taula (ITTF) i la marca esportiva Stiga. Antón és l'únic jugador català que hi ha participat i ho ha fet amb tres videos, entre un total de 88 videos presentats al concurs.

En declaracions al TOT Sant Cugat, Josep Antón ha assegurat que "estic molt content. És un orgull haver guanyat una competició de nivell mundial. D'aquesta manera, també he aconseguit promocionar el tennis de taula i que es parli d'aquest esport".

Tres videos
L'organització ha premiat els millors trick shot (cop truc), que són aquells cops espectaculars que es poden veure en aquest esport. Cada participant podia presentar un màxim de 3 videos de 30 segons de trick shots, que podien ser trucs o cops espectaculars.

Tres fases
La primera fase del concurs es basava en el nombre de visites a Youtube i el divendres 25 d'octubre finalitzava el termini per presentar els videos. El divendres 1 de novembre es va fer el recompte de visites al Youtube i els 10 videos més vistos van passar a la següent ronda, en la que els 5 més visitats van passar a la final on un jurat especialitzat ha otorgat aquest dimarts, 5 de novembre, el premi, que consisteix en un viatge i allotjament per a dues persones i set dies a Dubai, coincidint amb les Grand Finals dels Pro Tours de Tennis de Taula, la competició més important després dels Campionats del Món. El palista de Sant Cugat també ha aconseguit que la marca Stiga l'esponsoritzi amb material esportiu durant un any.

Cal destacar que entre els cinc videos finalistes, tres eren els que havia presentat a concurs Josep Antón, i ha competit per la victòria final amb l'americà d'orígen xinès Adam Hugh i l'anglès Daniel Ives.

 
Comentaris

Destaquem