Josep Antón revalida el mundial de cops espectaculars de tennis de taula

El jugador del primer equip de tennis de taula de la UE Sant Cugat ha explicat al TOT Sant Cugat que "per un jugador amateur com jo guanyar un concurs internacional és increible, però fer-ho dues vegades consecutives és molt fort"

Josep Antón, a la dreta de la imatge, en un partit de lliga de la temporada passada. FOTO: Amanda Bernal Josep Antón, a la dreta de la imatge, en un partit de lliga de la temporada passada. FOTO: Amanda Bernal
Josep Antón, a la dreta de la imatge, en un partit de lliga de la temporada passada. FOTO: Amanda Bernal Josep Antón, a la dreta de la imatge, en un partit de lliga de la temporada passada. FOTO: Amanda Bernal
Josep Antón Velázquez, jugador del primer equip de tennis de taula de la Unió Esportiva Sant Cugat, ha guanyat, per segon any consecutiu, l'STIGA ITTF TrickShot Showdown 2014, un concurs de cops espectaculars de tennis de taula que organitza la Federació Internacional de Tennis de Taula (ITTF). Així ho ha fet públic la federació internacional aquest dilluns, 13 d'octubre, a la tarda.

Antón: "Encara no m'ho crec"
Josep Antón ha explicat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que "per un jugador amateur com jo guanyar un concurs internacional és increible, però fer-ho dues vegades consecutives és molt fort. Encara no m'ho crec". Antón també ha volgut agrair el molt suport que ha rebut de la gent: "Sense ells no hagués estat possible".

Josep Antón ha guanyat un premi en metàl·lic de 4.000 dòlars, una esponsorització d'un any amb la marca de material STIGA valorada en 2.000 euros, i un viatge de 4 dies per a dues persones a Bangok per gaudir de les Grand Finals del circuit de Protours internacional.

Dos videos en la final
El palista santcugatenc va aconseguir classificar dos vídeos per a la fase final del mundial de cops espectaculars, un en solitari i l'altre amb l'olímpica Galia Dvorak, entre els 5 millors del món.

Van accedit a la final els 3 trucs més vistos, més dos wildcards concedides per la ITTF. Els vídeos d'Antón han estat els més visionats del canal oficial de la federació internacional al youtube.

La final ha consistit en una doble votació, una primera popular que pondera un 60% en l'elecció del vencedor, i una segona per part d'un jurat especialitzat format per 8 membres de la ITTF que repartiran el 40% dels punts restants.

 
Comentaris

Destaquem